Reviews

Deze kolom laat een aantal van de recensies zien die geplaatst zijn op onze facebook pagina.
 

Beheyt Alain

Denk nog veel aan onze fantastische motorvakantie de Canadezen rockers tour Het was echt gaaf en een zeer aangenaam gezelschap Groeten alain

Jos & Marja

Hi Ronald. Deze tweede motorvakantie (Canadian Rockies and Yellowstone) was weer even geweldig dan de eerste (Go West) 3 jaar geleden. Jullie roesten niet vast en blijven er naar streven om de routes, restaurants en overnachtingsadressen steeds te verbeteren. Ronald en Rob bedankt voor alle goede zorgen. Natuurlijk willen wij de overige deelnemers (Roos, Petra, Marcel, Henk en Theo) ook bedanken voor jullie plezier en gezelligheid. In één woord het was GRANDIOOS !! Wij gaan nu sparen voor een derde keer. Tot ziens.

Theo Backers

Ha die Ronald. Ik wist wel dat wij weer met jullie mee moesten gaan, de reden was, mensen met zoveel passie voor hun vak en kei gezellige mensen die alles 200% geregeld hebben. Dit was voor mij ( samen met Hentje ) de 3e keer en weer hebben wij vanaf het begin tot het einde genoten. Dan had jij ook nog Rob Houdini ( de ontsnappinskunstenaar ) bij je, wat een fijne vent. Dus bij deze wederom bedankt voor een geweldige motorvakantie, maar ik wil ook het Motormuizen Team, Petra, Roos, Marcel, Jos en Marja, hierbij bedanken en die hmmmm ...winnaar van de Henk Buitendijk troffee.....Henk, voor de fijne tijd. Hopende op weer een volgende keer.

Henk Groenen

Hoi Ronald, ik wil je ook langs deze weg bedanken vooor de geweldige motorvakantie die ik met je in Canada heb mogen rijden.Je hebt gezorgd dat iedereen aan zijn trekken kwam en dat je er voor mij en voor de rest alles eruit gehaald hebt wat deze tour te bieden had.Je bent een vakman.!!!! Ook een woord van dank aan Rob onze trouwe volgman die hier ook veel aan heeft bijgedragen.Hopenlijk gaan we nog een seen tour maken samen.

contact

Contact informatie