Motorvakanties op maat plannenEen motorreis naar bijvoorbeeld de USA of Zuid-Afrika maak je niet ieder jaar. Wij vinden daarom dat een dergelijke reis tot in de puntjes geregeld moet zijn. Onze reizen zijn geheel verzorgd en in onze prijzen is dan ook alles inbegrepen!!!


Geen eigen risico!!!


Bij ons geen eigen risico voor de motoren tijdens onze begeleide tours in de USA en Canada. Onze algemene voorwaarden zijn hierop van toepassing.


Motoren inclusief verzekering


Crossroads Motortours reserveert voor u de motoren bij gerenomeerde bedrijven zoals Harley-Davidson Authorized Rentals. Dit heeft een aantal voordelen:
  • De motoren zijn jong.
  • De motoren staan onder volledige garantie dus mocht er onverhoopt iets stuk gaan dan kunnen we altijd een beroep doen op de dichtstbijzijnde dealer.
  • Je kunt kiezen uit de meest uiteenlopende modellen.
  • De motoren zijn maximaal verzekerd. Je bent ook verzekerd voor schade aan derden middels een WA verzekering. Het verzekerde bedrag is gelijk aan het maximum wat verplicht is in de staat waar de motor wordt gehuurd (liability).


Overnachtingen


Luxe hutten op een citrusplantage in Zuid-Afrika of het Ceasar’s Palace in Las Vegas? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.


Groepen


Onze groepen bestaan uit maximaal 14 motoren. Hierdoor kunnen we ook van de kleinere restaurants (vaak de leukere) gebruik maken. Tankstops duren geen eeuwigheid. Je krijgt persoonlijke aandacht!!


Extra’s


Tijdens de ritten communiceren de tourleaders via geavanceerde portofoons met elkaar zodat je veilig de route kunt rijden en altijd een beroep op ons kunt doen.


Volgwagen en reservemotor


Uiteraard worden onze tours begeleid door een volgwagen met reservemotor. De volgwagen vervoert je bagage maar biedt ook plaats aan de deelnemers. Mocht er iets mis zijn met je motor dan heb je meteen de beschikking over de reservemotor en word je eigen motor zo snel mogelijk gerepareerd. Je hebt tenslotte een motorreis geboekt!!!


Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt over onze motortours.

Bel René:
+31 (0)6 - 54 35 37 61
of Ronald:
+31 (0)6 - 53 14 91 99

Uiteraard kunnen wij ook contact met jou opnemen.
* = Verplicht veld


contact

Contact informatie