Motorvakanties op maat plannen


Een motorreis naar bijvoorbeeld de USA of Zuid-Afrika maak je niet ieder jaar. Wij vinden daarom dat een dergelijke reis tot in de puntjes geregeld moet zijn. Onze reizen zijn geheel verzorgd en in onze prijzen is dan ook alles inbegrepen!!!

Het verschil zit 'm in de uitvoering

Met jaren ervaring op zak weten wij uit iedere tour het maximale te halen. Vergelijk geen appels met peren. Het verschil zit 'm in profesionaliteit, de overnachtingsplaatsen, de hotels, de restaurants, enzovoorts.

Echt waar: zomaar een Route 66 is niet gelijk aan onze Route 66. Wij slapen in gave, bijzondere hotels op de juiste plek. Zeker met een Route 66 is dat erg belangrijk. Orginele Route 66 hotels in het juiste sfeervolle stadje en juist niet in de grote steden.

En deze zorg en oog voor details besteden we aan al onze tours!

Passie

Wij begeleiden onze reis en onze deelnemers met veel passie. Altijd een interessant verhaal over de plek waar we zijn. Altijd het beste uit een tour halen. We geven je THE TRIP OF A LIFETIME.

Geen eigen risico!!!

Bij ons geen eigen risico voor de motoren tijdens onze begeleide tours in de USA en Canada. Onze algemene voorwaarden zijn hierop van toepassing.

Motoren inclusief verzekering

Crossroads Motortours reserveert voor u de motoren bij gerenomeerde bedrijven zoals Harley-Davidson Authorized Rentals. Dit heeft een aantal voordelen:

  • De motoren zijn jong.
  • De motoren staan onder volledige garantie dus mocht er onverhoopt iets stuk gaan dan kunnen we altijd een beroep doen op de dichtstbijzijnde dealer.
  • Je kunt kiezen uit de meest uiteenlopende modellen.
  • De motoren zijn maximaal verzekerd. Je bent ook verzekerd voor schade aan derden middels een WA verzekering. Het verzekerde bedrag is gelijk aan het maximum wat verplicht is in de staat waar de motor wordt gehuurd (liability).

Overnachtingen

Luxe kamers in een echte Drostdy in Graaff Reinet Zuid-Afrika of een orgineel hotel aan Fremont Experience in Las Vegas? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Extra’s

Er zijn vele extra’s. Grote en kleine dingen zoals:

  • De mensen die we op tour leren kennen en ontmoeten. Zij hebben vaak een bijzonder verhaal dat je bijblijft.
  • Af en toe, waar mogelijk, een BBQ. De beste steaks ever.
  • De tourleaders zijn zeer ervaren en vol passie.
  • De tourleaders communiceren via portofoons met elkaar, zodat we een extra stukje service en veiligheid kunnen bieden.

Volgwagen en reservemotor

Uiteraard worden onze tours begeleid door een volgwagen met reservemotor. De volgwagen vervoert je bagage maar biedt ook plaats aan de deelnemers. Mocht er iets mis zijn met je motor dan heb je meteen de beschikking over de reservemotor en word je eigen motor zo snel mogelijk gerepareerd. Je hebt tenslotte een motorreis geboekt!!!Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt over onze motortours.

Bel Ronald:
+31 (0)6 - 53 14 91 99

Uiteraard kunnen wij ook contact met jou opnemen.
* = Verplicht veld


contact

Contact informatie