USA Indian Trails
Anasazi Tour 1
Anasazi Tour 1Anasazi Tour 2Anasazi Tour 3Anasazi Tour 4Anasazi Tour 5Anasazi Tour 6Anasazi Tour 7Anasazi Tour 8Anasazi Tour 9


Deze tour (voorheen de Anasazi Tour) gaat door een gebied dat al eeuwen bewoond wordt door "Indianen". We rijden door de staten Nevada, Colorado, Utah, New Mexico en Arizona. De natuur is prachtig met woeste canyons en sensationele rotspartijen als bijvoorbeeld in Monument Valley, Bryce Canyon en Zion Nartional park. Je waant jezelf op een andere planeet.


De tour start en eindigt in Las Vegas. We rijden overigens ook een stuk Route 66 en uiteraard langs de Grand Canyon. Verder doorkruisen we een aantal dagen de indrukwekkende Rocky Mountains, onder andere over de Million Dollar Highway. Een geweldige tour. Misschien wel de mooiste.


Wil je meer weten over deze tour, klik dan op “Reisschema".

Wil je de prijzen en vertrekdata weten, klik dan op “Prijzen & reserveren”. Klik dan je motorkeuze aan. Daarna verschijnen de prijzen per vertrekdatum in een overzicht. Als je achter de datum van je keuze klikt op reserveren, verschijnt het reserveringsformulier. Dat kun je invullen en pas als je op verzenden drukt heb je een reservering gemaakt.
16 dagen

Tourkalender

Anasazi Tour

Dag 1 : Amsterdam - Las Vegas

Na aankomst op Las Vegas Airport weet je meteen al zeker dat je op de juiste plek bent aangekomen, namelijk dé gokstad van Amerika, Las Vegas. Na ontvangst met een drankje overnachten we dicht bij het verhuurstation.

Dag 2 : Las Vegas - Seligman [300 km]

Vandaag halen we allereerst de motoren op bij ons verhuurstation. Daar vandaan gaan we richting onze eerste stop, de Hooverdam. Vanuit de Hooverdam richting Kingman, onze start van Route 66. De meest beschreven weg uit de geschiedenis. Je zult veel herkennen van TV of film. We overnachten aan Route 66 en wel in Seligman.

Dag 3 : Seligman - Williams [180 km]

Het eerste natuurwonder van de tour staat vandaag op het programma, de Grand Canyon. Via de scenic views langs de South Rim kun je op vele manieren de canyon bekijken. Onze eindbestemming van vandaag is Williams.

Dag 4 : Williams - Chinle [280 km]

We rijden vandaag door de indianenreservaten van de Navajo- en de Hopi-indianen, die afstammen van de Anasazi. Canyon de Chelly ligt vandaag ook op de route. Het bekijken van deze canyon bij zonsondergang is een aanrader en zullen we zeker inplannen. We brengen de nacht door in Chinle.

Dag 5 : Chinle - Durango [344 km]

Een van de mooiste staten van Amerika is Utah en daar krijgen we vandaag een voorproefje van. We nemen een kijkje in Monument Valley. Natuurgeweld zoals wind, ijs en water heeft de laatste 50 mln. jaar hier huisgehouden, met als resultaat een adembenemende vallei. Via Mexican Hat eindigt deze dag in Durango. We pakken eerst nog de eerste bergpas van deze tour.

Dag 6 : Durango - Gunnison [315 km]

Vanaf Durango richting Silverton kun je genieten van een onwijs gave weg door San Juan National Forrest. We lunchen in het gezellige Silverton op meer dan 3000 meter hoogte, waar we ook de tijd zullen nemen om het dorpje verder te bezichtigen. We rijden de bergen weer uit via de "Million Dollar Highway" om onze weg te vervolgen richting "The Black Canyon of the Gunnison". We overnachten vannacht in Gunnisson.

Dag 7 : Gunnison - Grand Lake [377 km]

Ook vandaag starten we de dag weer met een prachtige weg over onder andere de Monarch Pass. (bijna 3500 m), waar we de Continental Divide passeren. We zitten nu midden in de Rocky Mountains. Via het historische mijnstadje Georgetown rijden we richting Rocky Mountains National Park. Vlak bij de ingang van dit park, in het plaatsje Grand lake zullen we twee nachten doorbrengen in een, voor deze streek zo typerend, authentiek hotel.‘s Avonds kunnen we een gezellige BBQ organiseren.

Dag 8 : Vrije dag in Grand Lake

Op deze vrije dag in Grand Lake is er de mogelijkheid om Rocky Mountains National Park te bezoeken. Ook kun je voor de verandering deze dag de motor laten staan en een ritje maken op een paard of een boot huren voor een vistochtje. Grand Lake is zeer zeker de moeite waard om eens door heen te lopen. Kortom geen reden om je te vervelen op deze vrije dag.

Dag 9 : Grand Lake - Grand Junction [475 km]

Nadat we de “Gore Pass” over zijn, gaan we richting de I-70, een geweldig stuk snelweg en pittig om te rijden. Deze “rollercoaster interstate” brengt ons tot Grand Juncion waar we de avond en nacht doorbrengen.

Dag 10 : Grand Junction - Blanding [300 km]

We laten vandaag het indrukwekkende Colorado achter ons, om je nog meer te laten zien van Utah. Allereerst gaan we een stuk door de desert waar het steeds warmer wordt. We rijden parallel aan de Colorado River. Dit stuk van de route is in één woord adembenemend. We lunchen in Moab voordat we uitgebreid Arches National Park bezoeken. Alweer een waanzinnig mooi stuk natuur waar je alle tijd voor moet nemen! We overnachten in Blanding.

Dag 11 : Blanding - Torrey [324 km]

Vanuit Blanding gaan we naar Natural Bridges National Park. Ook hier weer de gelegenheid om dit park, met de in rots ontstane bruggen te bewonderen. Hierna gaan we op weg naar Fry Canyon, een weg met mooie slide bochten door de Glen Canyon. Via Hanksville naar Capitol Reef National Park, een park met prachtige rotsformaties. Na het zien van al dit moois rusten we uit in Torrey.

Dag 12 : Torrey – Bryce [290 km]

Vanuit Torrey rijden we door de Box-Death Hollow Wilderness, een prachtig bos met mooie wegen en lekkere bochten. Daarna hebben we de “Devil’s Back Bone” in de Escalante Canyon nog voor je in petto. Een weergaloze ervaring met aansluitend de Grand Staircase Escalante waarbij je het gevoel hebt dat je een schilderij inrijdt. Als klap op de vuurpijl staat Bryce Canyon op het programma. Je hebt alle tijd om op je gemak de Canyon te gaan bekijken. Dit doen we op eigen gelegenheid. Het wordt eentonig, maar ook dit moet je gezien hebben.

Dag 13 : Bryce - Las Vegas [171 km]

De laatste rijdag alweer. Als afsluiter staat het prachtige Zion National park op het programma. Een fantastische ervaring om daar doorheen te rijden. Via de interstate I-15 naderen we Las Vegas vanaf de noordkant. Na het inleveren van de motoren is er de mogelijkheid om lekker bij te komen van deze fantastische trip. ‘s Avonds kunnen we in het bruisende Las Vegas napraten over deze schitterende tour, die je nog lang zal heugen.

Dag 14 : Vrije dag in Las Vegas

Vandaag heb je alle tijd om Las Vegas te verkennen. Bezoek de vele schitterende hotels en casino’s met allemaal een eigen thema. Ervaar bijvoorbeeld de rollercoaster van hotel New York New York of bezoek de schitterende winkelcentra van Caesar’s Palace en The Venetian. Zelfs het beklimmen van de Eifeltoren behoort hier tot de mogelijkheden.

‘s Avonds ervaar je een echte zeeslag bij Treasure Island, een spectaculaire vulkaanuitbarsting bij The Mirage of de adembenemende geluid- en lichtshow bij de immense fonteinen van het Bellagio. Las Vegas is niet voor niets de hoofdstad van entertainment.

Dag 15 : Vertrek naar huis

Het zit er helaas weer op, transport naar het vliegveld en we vertrekken richting Amsterdam.

Dag 16 : Aankomst AmsterdamInbegrepen zijn:

 • Vliegreis Amsterdam - Las Vegas, Las Vegas - Amsterdam *
 • Alle transfers
 • Alle overnachtingen in hotels/motels op basis van indeling op een tweepersoonskamer
 • Tol- en parkeergelden
 • Entree (nationale) parken
 • Motorhuur naar keuze *
 • Verzekering voor schade aan de motor
 • WA verzekering voor aansprakelijkheid jegens derden
 • Beide verzekeringen zonder eigen risico
 • Brandstof tijdens gemeenschappelijke ritten
 • Professionele reisleiding door ervaren tourleiders
 • Frisdrankenservice: gratis water en softdrinks uit onze koelbox
 • BBQ service: we hebben een uitgebreide uitrusting om een BBQ te organiseren
 • Gebruik van de reservemotor
 • Volgwagen met bagagefaciliteiten
 • Vanaf 2021
  • Een BBQ
  • Een pizza avond
* Indien gewenst is vliegen vanaf een andere luchthaven dan Amsterdam Schiphol mogelijk.
* Indien de gewenste motor niet beschikbaar is krijg je een gelijkwaardige motor of een upgrade.
 

Niet inbegrepen zijn:

 • Luchthavenbelasting en andere toeslagen betreffende de vliegreis
 • Maaltijden
 • Reis- en annuleringsverzekering

Prijs- en routewijziging voorbehouden.Klasse A

Harley-Davidson Low Rider

Harley-Davidson Low Rider

Zadelhoogte: 67.3 cm
Gewicht: 295 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 19 liter
Indian Scout

Indian Scout

Zadelhoogte: 64,9 cm
Gewicht: 246 kg
Cilinderinhoud: 1133 cc
Tankinhoud: 12,5 liter

Klasse B

Harley-Davidson Heritage Softail

Harley-Davidson Heritage Softail

Zadelhoogte: 68,1 cm
Gewicht: 316 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 19 liter
Harley-Davidson Road King

Harley-Davidson Road King

Zadelhoogte: 70,6 cm
Gewicht: 362 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Harley-Davidson Street Glide

Harley-Davidson Street Glide

Zadelhoogte: 66,3 cm
Gewicht: 361 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Harley-Davidson Road Glide

Harley-Davidson Road Glide

Zadelhoogte: 69,6 cm
Gewicht: 372 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Indian Roadmaster

Indian Roadmaster

Zadelhoogte: 67,3 cm
Gewichtt: 399 kg
Cilinderinhoud: 1890 cc
Tankinhoud: 20,8 liter
Indian Pursuit

Indian Pursuit

Zadelhoogte: 67,2 cm
Gewicht: 413 kg
Cilinderinhoud: 1768 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Indian Challenger

Indian Challenger

Zadelhoogte: 67,3 cm
Gewicht: 361 kg
Cilinderinhoud: 1768 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Indian Chieftain

Indian Chieftain

Zadelhoogte: 65 cm
Gewicht: 359 kg
Cilinderinhoud: 1811 cc
Tankinhoud: 20,8 liter
Indian Springfield

Indian Springfield

Zadelhoogte: 66 cm
Gewicht: 376 kg
Cilinderinhoud: 1250 cc
Tankinhoud: 20,8 liter

Klasse C

BMW R1200 RT

BMW R1200 RT

Zadelhoogte: 73,5 cm
Gewicht: 399 kg
Cilinderinhoud: 1753 cc
Tankinhoud: 18,9 liter
BMW R1250 GS

BMW R1250 GS

Zadelhoogte: 85 cm
Gewicht: 249 kg
Cilinderinhoud: 1254 cc
Tankinhoud: 19,7 liter
Harley-Davidson Ultra Glide Limited

Harley-Davidson Ultra Glide Limited

Zadelhoogte: 73,9 cm
Gewicht: 399 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Harley-Davidson Road Glide Ultra

Harley-Davidson Road Glide Ultra

Zadelhoogte: 73,5 cm
Gewicht: 399 kg
Cilinderinhoud: 1753 cc
Tankinhoud: 18,9 liter
Harley-Davidson Street Glide Touring

Harley-Davidson Street Glide Touring

Zadelhoogte: 73,9 cm
Gewicht: 399 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Harley-Davidson Road Glide Touring

Harley-Davidson Road Glide Touring

Zadelhoogte: 73,5 cm
Gewicht: 399 kg
Cilinderinhoud: 1753 cc
Tankinhoud: 18,9 liter
Harley-Davidson Pan America

Harley-Davidson Pan America

Zadelhoogte: 83,5 cm
Gewicht: 242 kg
Cilinderinhoud: 1215 cc
Tankinhoud: 21,2 liter
Honda Goldwing

Honda Goldwing

Zadelhoogte: 74,4 cm
Gewicht: 357 kg
Cilinderinhoud: 1833 cc
Tankinhoud: 21 liter

Klasse D

Harley-Davidson Tri Glide Ultra

Harley-Davidson Tri Glide Ultra

Zadelhoogte: 68,8 cm
Gewicht: 546 kg
Cilinderinhoud: 1868 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Harley-Davidson Ultra Glide CVO

Harley-Davidson Ultra Glide CVO

Pas beschikbaar voor tours die in 2024 van start gaan.
Zadelhoogte: 67,8 cm
Gewicht: 411 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Harley-Davidson Street Glide CVO

Harley-Davidson Street Glide CVO

Pas beschikbaar voor tours die in 2024 van start gaan.
Zadelhoogte: 66,3 cm
Gewicht: 377 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Harley-Davidson Road Glide CVO

Harley-Davidson Road Glide CVO

Pas beschikbaar voor tours die in 2024 van start gaan.
Zadelhoogte: 65,8 cm
Gewicht: 390 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 22,7 liter

Kies een motor

Klik op het motor type om prijzen te zien.
Alle prijzen zijn in Euro.


Klasse A

Klasse B

Klasse C

Klasse D

Vertrek Retour Prijs Passagier 1 pers.kamer toeslag  
31-05-2024 15-06-2024 € 7.180 € 4.250 € 1.980
18-06-2024 03-07-2024 € 7.180 € 4.250 € 1.980
05-07-2024 20-07-2024 € 7.180 € 4.250 € 1.980
23-07-2024 07-08-2024 € 7.180 € 4.250 € 1.980
03-09-2024 18-09-2024 € 7.180 € 4.250 € 1.980
20-09-2024 05-10-2024 € 7.180 € 4.250 € 1.980
Vertrek Retour Prijs Passagier 1 pers.kamer toeslag  
31-05-2024 15-06-2024 € 7.180 € 4.250 € 1.980
18-06-2024 03-07-2024 € 7.180 € 4.250 € 1.980
05-07-2024 20-07-2024 € 7.180 € 4.250 € 1.980
23-07-2024 07-08-2024 € 7.180 € 4.250 € 1.980
03-09-2024 18-09-2024 € 7.180 € 4.250 € 1.980
20-09-2024 05-10-2024 € 7.180 € 4.250 € 1.980
Vertrek Retour Prijs Passagier 1 pers.kamer toeslag  
31-05-2024 15-06-2024 € 7.180 € 4.250 € 1.980
18-06-2024 03-07-2024 € 7.180 € 4.250 € 1.980
05-07-2024 20-07-2024 € 7.180 € 4.250 € 1.980
23-07-2024 07-08-2024 € 7.180 € 4.250 € 1.980
03-09-2024 18-09-2024 € 7.180 € 4.250 € 1.980
20-09-2024 05-10-2024 € 7.180 € 4.250 € 1.980
Vertrek Retour Prijs Passagier 1 pers.kamer toeslag  
31-05-2024 15-06-2024 € 0 € 4.250 € 1.980
18-06-2024 03-07-2024 € 0 € 4.250 € 1.980
05-07-2024 20-07-2024 € 0 € 4.250 € 1.980
23-07-2024 07-08-2024 € 0 € 4.250 € 1.980
03-09-2024 18-09-2024 € 0 € 4.250 € 1.980
20-09-2024 05-10-2024 € 0 € 4.250 € 1.980

Als de getoonde prijs 0 is, betekent dit dat de prijs nog niet bekend is wegens de beperkte beschikbaarheid van de motor die u gekozen hebt. Neem a.u.b. contact op met Crossroads Motortours over de beschikbaarheid en voor een offerte.

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt over onze motortours.

Bel Ronald:
+31 (0)6 - 53 14 91 99

Uiteraard kunnen wij ook contact met jou opnemen.
* = Verplicht veld


contact

Contact informatie