Coronagarantie

Boek je in 2021 een reis voor  in 2021 of in 2022 of zelfs 2023 dan gelden onze Coronagarantie voorwaarden. 6 weken voor aanvang van de tour mag de reis door jou kostenloos geannuleerd worden als deze wordt beïnvloed door het coronavirus. Deze “garantie” is een geweldige oplossing voor reizigers die graag een motorreis willen boeken voor in 2021 of alvast voor 2022/23 willen boeken, maar niet het Corona risico willen lopen.

Lees hieronder de voorwaarden.

  • Een groepsreis of een samengestelde reis inclusief vlucht, hotel en motor met vertrek in 2021of 2022/23 valt onder onze coronagarantie voorwaarden als/mits de eerste originele boeking door jou is gemaakt in 2021. Dus niet voor om-boekingen vanuit 2020 of voor om-boekingen vanuit de eerste maanden van 2021.
  • Is je bestemming 6 weken voor vertrek code oranje of rood ter plaatse van de tour, en vindt je het daarnaast, dus onder die omstandigheid van de code niet veilig om te reizen vanwege COVID-19?, dan kun je kostenloos annuleren.
  • Je ontvangt in dat geval je (aan)betaling volledig terug in echt geld.
  • Wanneer je bestemming 6 weken voor vertrek reisadvies code groen of geel is, dan is kostenloos annuleren vanwege Covid-19 uitgesloten. Er kan namelijk veilig gereisd worden. De normale annuleringsvoorwaarden uit onze algemene voorwaarden gelden dan.
  • Na het passeren van de 6 weken voor vertrek gelden dus weer onze normale voorwaarden voor annulering.
contact

Contact informatie