Over onze motorvakantie organisatie

Even voorstellen...

Wij, René en Ronald, hebben Crossroads Motortours in 2002 opgericht. We hebben letterlijk van onze hobby en passie ons werk gemaakt. Beiden ooit als deelnemer op een tour raakten we verknocht aan dit leven. Motorrijden en anderen een fantastische vakantie bezorgen is onze passie. De mooiste wegen rijden en de mooiste plekjes laten zien. Samen overnachten in goede, bij de sfeer van een tour passende hotels die met zorg zijn uitgezocht. Rijden op goede jonge motoren door een prachtige omgeving.

   René              Ronald

Steeds gaan we nog weer een stapje verder in het optimaliseren van onze tours. Al onze hotels zijn van uit- stekende kwaliteit en we zoeken juist dat bijzondere. Dat bijzondere is trouwens de rode draad door al onze tours. We willen daarbij persoonlijke service geven. Goed contact met onze deelnemers en tussen de deelnemers onderling is voor ons van groot belang.

Uiteraard kunnen wij dit alles niet alleen. Indien wij onze tours niet samen uitvoeren doen wij regelmatig een beroep op onze tourleaders die ons assisteren met de uitvoering. In Amerika en Canada doen we regelmatig een beroep op Larry en in Zuid-Afrika staat Alistair klaar om samen met ons een reis te begeleiden.

   Larry              Alistaircontact

Contact informatie