Gratis testrit op Harley Davidson

De keuze van het type motor dat je gaat rijden op een motortour, is van groot belang voor het welslagen van je vakantie.

Daarom hebben wij, in samenwerking met Central Harley-Davidson in Veghel, een prachtig aanbod voor jou.

Als je een reis bij ons geboekt hebt, kun je gratis een halve dag (maximaal 100km) op een Harley-Davidson rijden.
Je mag indien beschikbaar ook meerdere modellen uitproberen. 

Wil je de motor de hele dag gebruiken dan rekent Central Harley-Davidson daarvoor een sterk gereduceerd bedrag van €50,-- bij een maximum van 100km.

De verzekeringen zijn inbegrepen en extra kilometers worden verrekend tegen 25 cent per kilometer.

Je kunt ook gezellig met vrienden gaan rijden en meerdere motoren huren. Op de motoren voor personen die geen motortour geboekt hebben, geeft de Central Harley-Davidson een korting van €25,00. Deze motoren dienen rechtstreeks met de dealer besproken te worden.

Uiteraard is de normaal gebruikelijke borg regeling van toepassing (750 euro) en is het normaal bij de huurmotor gebruikelijke eigen risico van toepassing.

 

Hoe werkt het? 
 

Als je bij ons geboekt hebt, en van dit aanbod gebruik wilt maken, stuur je ons een email waarbij je aangeeft welke tour je geboekt hebt op en op welke motor je de testrit wilt maken. Daarnaast vermeld je het telefoonnummer waarop Central Harley-Davidson jou kan bereiken. Zij bellen je dan voor het maken van een afspraak. Uiteraard is een en ander afhankelijk van de beschikbaarheid van de gekozen motor.

 

Na afloop van de testrit kun je bij ons, indien nodig, melden dat je de motorkeuze voor de tour wilt wijzigen. Wij gaan dan proberen de motor om te boeken. Uiteraard is de tijd die resteert tussen je melding en de motortour van invloed.

 

Op deze manier kun je dus, voorafgaand aan je reis, een goede keuze maken en eventuele twijfel over de motorkeuze wegnemen. Vooral als je met een duo-passagier rijdt is het van belang gebruik te maken van deze aanbieding.
contact

Contact informatie