USA Great Western
Great Western 1
Great Western 1Great Western 2Great Western 3Great Western 4Great Western 5Great Western 6Great Western 7Great Western 8Great Western 9


Op deze reis combineer je twee van onze beste tours: de Anasazi Tour en de Go West Bike Ride. Je rijdt door adembenemende parken en pakt ook de Golden Gate Bridge, San Francisco en Highway 1 langs de Pacific mee. En niet te vergeten: Route 66. Puur natuur, volop avontuur. Ga je mee?


Wil je meer weten over deze tour, klik dan op “Reisschema".

Wil je de prijzen en vertrekdata weten, klik dan op “Prijzen & reserveren”. Klik dan je motorkeuze aan. Daarna verschijnen de prijzen per vertrekdatum in een overzicht. Als je achter de datum van je keuze klikt op reserveren, verschijnt het reserveringsformulier. Dat kun je invullen en pas als je op verzenden drukt heb je een reservering gemaakt.19 dagen

Tourkalender


 

Dag 1 : Amsterdam - Las Vegas

Na aankomst op Las Vegas Airport weet je meteen al zeker dat je op de juiste plek bent aangekomen, namelijk de gokstad van Amerika.

Na ontvangst met een drankje overnachten we dicht bij het verhuurstation.

Dag 2 : Las Vegas - Lone Pine [370 km]

Gelijk een lange dag vandaag. We arriveren al vroeg bij de Harley-Davidson dealer om de motoren op te halen. We verlaten Las Vegas aan de zuidkant richting Death Valley. Vanzelfsprekend maken we de nodige stops om de hitte het hoofd te bieden. Na dit prachtige park krijgen we al gauw de Sierra Nevada in zicht. We overnachten in Lone Pine.

Dag 3 : Lone Pine - Bridgeport [230 km]

Een prachtige rit vandaag over de US 395. We doen onder andere Bishop aan. Lekker lunchen bij een Nederlandse bakker? Onze eindbestemming is Bridgeport, gelegen vlak bij het prachtige Mono Lake.

Dag 4 : Bridgeport - Jamestown [260 km]

Een lange “uphill climb” richting Tioga Pass alvorens we op dik 3000 meter de ingang van het overweldigende Yosemite Park bereiken. Schitterende rotsformaties, gevormd door de eens zo machtige gletsjers bepalen het decor. Voor de liefhebbers organiseren we een lunch aan de voet van El Capitan, een 1000 meter loodrechte rots in de vallei van dit fantastische park.

Dag 5 : Jamestown - San Francisco [300 km]

Glooiende heuvels en bochtige wegen vergezellen ons verder richting het westen. Graanvelden maken langzaam plaats voor de prachtige wijngebieden van Napa Valley. Via de Golden Gate bridge bereiken we San Francisco. We overnachten in het centrum van de stad.

Dag 6 : Vrije dag in San Francisco

Genoeg te beleven in San Francisco. Bezoek China Town, Fishermans Wharf, Union Square en Little Italy. Natuurlijk een ritje maken met de wereldberoemde Cable Car. Chill out in Frisco!!

Dag 7 : San Francisco - San Simeon [350 km]

We verlaten San Francisco en rijden via het Big Basin Redwoods State Park richting State Route 1, beter bekend als de Pacific Coast Highway. Zowel voor de kijker als voor de rijder een waanzinnig mooi stukje asfalt langs de steile klifkust van Californie. Er staat ons een speciale verassing te wachten alvorens we San Simeon binnen rijden.

Dag 8 : San Simeon - Palmdale [380 km]

We blijven State Route 1 volgen richting Santa Maria. Vandaar uit rijden we oostwaarts dwars door de Sierra Madre Mountains. We parkeren ons ijzeren ros in Palmdale.

Dag 9 : Palmdale - Twentynine Palms [330 km]

Het landschap verandert dramatisch. Bergen maken plaats voor de machtige Mojave Woestijn. Een prachtig park wordt langzaam zichtbaar in de woestijn: Joshua Tree National Park. Een prachtige rit door een bijzonder park met mooie rotsformaties en de bijzondere bomen die alleen onder bepaalde condities zo groeien.

Dag 10 : Twentynine Palms - Seligman [517 km]

We vertrekken vroeg voor een rit door de Mojave richting Parker. Daarna noordwaarts richting Lake Havasu, waar de Amerikanen London Bridge hebben herbouwd. Kan het nog gekker?? Dan richting Oatman voor de lunch, onze start van Route 66. De meest beschreven weg uit de geschiedenis, waar je veel dingen zult herkennen van TV of film. We overnachten in Seligman aan Route 66.

Dag 11 : Seligman - Williams [69 km]

Vandaag is wederom een dag op Route 66, de beroemde weg waarover veel verhalen en liedjes geschreven zijn. Allereerst hebben we tijd om Seligman te bezichtigen en onder andere een bezoek te brengen aan de beroemde kapper Angel Delgadillo ook wel "The Guardian Angel of Route 66" genoemd. Daarna rijden we via Route 66 naar Williams, waar we de nacht door brengen.

Dag 12 : Williams - Page [250 km]

Vandaag staat er een werkelijk natuurwonder op het programma, de Grand Canyon. Via de scenic views langs de South Rim kun je op vele manieren de canyon bekijken.

Dag 13 : Page - Blanding [300 km]

Een van de mooiste staten van Amerika is Utah en daar krijgen we vandaag een voorproefje van. We nemen een kijkje in Monument Valley. Natuurgeweld door onder andere wind en water heeft de laatste 50 miljoen jaar hier huisgehouden, met als resultaat een adembenemende valley. We slapen in Blanding.

Dag 14 : Blanding - Torrey [250 km]

Vanuit Blanding naar Natural Bridges National Park. Ook hier weer de gelegenheid om dit park, met de uit rots ontstane bruggen te bewonderen. Hierna gaan we op weg naar Fry Canyon, een weg met mooie slide bochten door de Glen Canyon. Via Hanksville naar en door Capitol Reef National Park, een park met prachtige rotsformaties.

Dag 15 : Torrey – Bryce [290 km]

Vanuit Torrey rijden we door de Box-Death Hollow Wilderness, een prachtig bos met mooie wegen en lekkere bochten. Daarna hebben we de “Devil’s Back Bone” in de Escalante Canyon nog voor je in petto. Een weergaloze ervaring met aansluitend de Grand Staircase Escalante waarbij je het gevoel hebt dat je een schilderij inrijdt. Als klap op de vuurpijl staat Bryce Canyon op het programma. Je hebt alle tijd om op je gemak de Canyon te gaan bekijken. Dit doen we op eigen gelegenheid. Het wordt eentonig, maar ook dit moet je gezien hebben.

Dag 16 : Bryce - Las Vegas [171 km]

De laatste rijdag alweer. Als afsluiter staat het prachtige Zion National park op het programma. Een fantastische ervaring om daar doorheen te rijden. Via de interstate I-15 naderen we Las Vegas vanaf de noordkant. Na het inleveren van de motoren is er de mogelijkheid om lekker bij te komen van deze fantastische trip. ‘s Avonds kunnen we in het bruisende Las Vegas napraten over deze schitterende tour, die je nog lang zal heugen.

Dag 17 : Vrije dag in Las Vegas

Vandaag heb je alle tijd om Las Vegas te verkennen. Bezoek de vele schitterende hotels en casino’s met allemaal een eigen thema. Ervaar bijvoorbeeld de rollercoaster van hotel New York New York of bezoek de schitterende winkelcentra van Caesar’s Palace en The Venetian. Zelfs het beklimmen van de Eifeltoren behoort hier tot de mogelijkheden. ‘s Avonds kun je een echte zeeslag bij Treasure Island ervaren, een spectaculaire vulkaanuitbarsting bij The Mirage zien, of de adembenemende geluid- en lichtshow bij de immense fonteinen van het Bellagio gade slaan. Las Vegas is niet voor niets de hoofdstad van entertainment.

Dag 18 : Vertrek naar huis

Het zit er helaas weer op, transfer naar het vliegveld en we vertrekken richting Amsterdam.

Dag 19 : Aankomst AmsterdamInbegrepen zijn:

 • Vliegreis Amsterdam - Las Vegas, Las Vegas - Amsterdam *
 • Alle transfers
 • Alle overnachtingen in hotels/motels op basis van indeling op een tweepersoonskamer
 • Tol- en parkeergelden
 • Entree (nationale) parken
 • Motorhuur naar keuze *
 • Verzekering voor schade aan de motor
 • WA verzekering voor aansprakelijkheid jegens derden
 • Beide verzekeringen zonder eigen risico
 • Brandstof tijdens gemeenschappelijke ritten
 • Professionele reisleiding door ervaren tourleiders
 • Frisdrankenservice: gratis water en softdrinks uit onze koelbox
 • BBQ service: we hebben een uitgebreide uitrusting om een BBQ te organiseren
 • Gebruik van de reservemotor
 • Volgwagen met bagagefaciliteiten
 • Vanaf 2021
  • Een BBQ
  • Een pizza avond
* Indien gewenst is vliegen vanaf een andere luchthaven dan Amsterdam Schiphol mogelijk.
* Indien de gewenste motor niet beschikbaar is krijg je een gelijkwaardige motor of een upgrade.
 

Niet inbegrepen zijn:

 • Luchthavenbelasting en andere toeslagen betreffende de vliegreis
 • Maaltijden
 • Reis- en annuleringsverzekering

Prijs- en routewijziging voorbehouden.Klasse A

Harley-Davidson Low Rider

Harley-Davidson Low Rider

Zadelhoogte: 67.3 cm
Gewicht: 295 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 19 liter
Indian Scout

Indian Scout

Zadelhoogte: 64,9 cm
Gewicht: 246 kg
Cilinderinhoud: 1133 cc
Tankinhoud: 12,5 liter

Klasse B

Harley-Davidson Heritage Softail

Harley-Davidson Heritage Softail

Zadelhoogte: 68,1 cm
Gewicht: 316 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 19 liter
Harley-Davidson Road King

Harley-Davidson Road King

Zadelhoogte: 70,6 cm
Gewicht: 362 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Harley-Davidson Street Glide

Harley-Davidson Street Glide

Zadelhoogte: 66,3 cm
Gewicht: 361 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Harley-Davidson Road Glide

Harley-Davidson Road Glide

Zadelhoogte: 69,6 cm
Gewicht: 372 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Indian Roadmaster

Indian Roadmaster

Zadelhoogte: 67,3 cm
Gewichtt: 399 kg
Cilinderinhoud: 1890 cc
Tankinhoud: 20,8 liter
Indian Pursuit

Indian Pursuit

Zadelhoogte: 67,2 cm
Gewicht: 413 kg
Cilinderinhoud: 1768 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Indian Challenger

Indian Challenger

Zadelhoogte: 67,3 cm
Gewicht: 361 kg
Cilinderinhoud: 1768 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Indian Chieftain

Indian Chieftain

Zadelhoogte: 65 cm
Gewicht: 359 kg
Cilinderinhoud: 1811 cc
Tankinhoud: 20,8 liter
Indian Springfield

Indian Springfield

Zadelhoogte: 66 cm
Gewicht: 376 kg
Cilinderinhoud: 1250 cc
Tankinhoud: 20,8 liter

Klasse C

BMW R1200 RT

BMW R1200 RT

Zadelhoogte: 73,5 cm
Gewicht: 399 kg
Cilinderinhoud: 1753 cc
Tankinhoud: 18,9 liter
BMW R1250 GS

BMW R1250 GS

Zadelhoogte: 85 cm
Gewicht: 249 kg
Cilinderinhoud: 1254 cc
Tankinhoud: 19,7 liter
Harley-Davidson Ultra Glide Limited

Harley-Davidson Ultra Glide Limited

Zadelhoogte: 73,9 cm
Gewicht: 399 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Harley-Davidson Road Glide Ultra

Harley-Davidson Road Glide Ultra

Zadelhoogte: 73,5 cm
Gewicht: 399 kg
Cilinderinhoud: 1753 cc
Tankinhoud: 18,9 liter
Harley-Davidson Street Glide Touring

Harley-Davidson Street Glide Touring

Zadelhoogte: 73,9 cm
Gewicht: 399 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Harley-Davidson Road Glide Touring

Harley-Davidson Road Glide Touring

Zadelhoogte: 73,5 cm
Gewicht: 399 kg
Cilinderinhoud: 1753 cc
Tankinhoud: 18,9 liter
Harley-Davidson Pan America

Harley-Davidson Pan America

Zadelhoogte: 83,5 cm
Gewicht: 242 kg
Cilinderinhoud: 1215 cc
Tankinhoud: 21,2 liter
Honda Goldwing

Honda Goldwing

Zadelhoogte: 74,4 cm
Gewicht: 357 kg
Cilinderinhoud: 1833 cc
Tankinhoud: 21 liter

Klasse D

Harley-Davidson Tri Glide Ultra

Harley-Davidson Tri Glide Ultra

Zadelhoogte: 68,8 cm
Gewicht: 546 kg
Cilinderinhoud: 1868 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Harley-Davidson Ultra Glide CVO

Harley-Davidson Ultra Glide CVO

Pas beschikbaar voor tours die in 2024 van start gaan.
Zadelhoogte: 67,8 cm
Gewicht: 411 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Harley-Davidson Street Glide CVO

Harley-Davidson Street Glide CVO

Pas beschikbaar voor tours die in 2024 van start gaan.
Zadelhoogte: 66,3 cm
Gewicht: 377 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Harley-Davidson Road Glide CVO

Harley-Davidson Road Glide CVO

Pas beschikbaar voor tours die in 2024 van start gaan.
Zadelhoogte: 65,8 cm
Gewicht: 390 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 22,7 liter

Kies een motor

Klik op het motor type om prijzen te zien.
Alle prijzen zijn in Euro.


Klasse A

Klasse B

Klasse C

Klasse D

Vertrek Retour Prijs Passagier 1 pers.kamer toeslag  
31-05-2024 18-06-2024 € 8.280 € 4.450 € 2.400
18-06-2024 06-07-2024 € 8.280 € 4.450 € 2.400
23-07-2024 10-08-2024 € 8.280 € 4.450 € 2.400
03-09-2024 21-09-2024 € 8.280 € 4.450 € 2.400
Vertrek Retour Prijs Passagier 1 pers.kamer toeslag  
31-05-2024 18-06-2024 € 8.280 € 4.450 € 2.400
18-06-2024 06-07-2024 € 8.280 € 4.450 € 2.400
23-07-2024 10-08-2024 € 8.280 € 4.450 € 2.400
03-09-2024 21-09-2024 € 8.280 € 4.450 € 2.400
Vertrek Retour Prijs Passagier 1 pers.kamer toeslag  
31-05-2024 18-06-2024 € 8.280 € 4.450 € 2.400
18-06-2024 06-07-2024 € 8.280 € 4.450 € 2.400
23-07-2024 10-08-2024 € 8.280 € 4.450 € 2.400
03-09-2024 21-09-2024 € 8.280 € 4.450 € 2.400
Vertrek Retour Prijs Passagier 1 pers.kamer toeslag  
31-05-2024 18-06-2024 € 0 € 4.450 € 2.400
18-06-2024 06-07-2024 € 0 € 4.450 € 2.400
23-07-2024 10-08-2024 € 0 € 4.450 € 2.400
03-09-2024 21-09-2024 € 0 € 4.450 € 2.400

Als de getoonde prijs 0 is, betekent dit dat de prijs nog niet bekend is wegens de beperkte beschikbaarheid van de motor die u gekozen hebt. Neem a.u.b. contact op met Crossroads Motortours over de beschikbaarheid en voor een offerte.

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt over onze motortours.

Bel Ronald:
+31 (0)6 - 53 14 91 99

Uiteraard kunnen wij ook contact met jou opnemen.
* = Verplicht veld


contact

Contact informatie