USA Rocky Mountains Adventure
Rocky Mountains Adventure 1
Rocky Mountains Adventure 1Rocky Mountains Adventure 2Rocky Mountains Adventure 3Rocky Mountains Adventure 4Rocky Mountains Adventure 5Rocky Mountains Adventure 6Rocky Mountains Adventure 6Rocky Mountains Adventure 7Rocky Mountains Adventure 8


Een groot deel van de tour, eigenlijk bijna de hele tour, rijd je over prachtige en spectaculaire wegen in de Rocky Mountains. Maar er is meer.

Je rijdt door maar liefst acht staten. Beginnend in Las Vegas (Nevada), gaan we naar Utah (via een klein hoekje van Arizona). Van daaruit gaan we naar het Yellowstone National Park (Wyoming en Montana), dat we verlaten over de magnifieke Beartooth Pass. Daarna doorkruisen we Wyoming naar South Dakota, waar we Sturgis en de Black Hills bezoeken voordat we terugkeren naar de Rocky Mountains in Colorado. Na een bezoek aan enkele van de adembenemende nationale parken in het zuidwesten van Utah, keren we terug naar Las Vegas.

Een echt spektakel. Een ADVENTURE !!!


Wil je meer weten over deze tour, klik dan op “Reisschema".

Wil je de prijzen en vertrekdata weten, klik dan op “Prijzen & reserveren”. Klik dan je motorkeuze aan. Daarna verschijnen de prijzen per vertrekdatum in een overzicht. Als je achter de datum van je keuze klikt op reserveren, verschijnt het reserveringsformulier. Dat kun je invullen en pas als je op verzenden drukt heb je een reservering gemaakt.19 dagen

Tourkalender


 

Dag 1 : Amsterdam - Las Vegas

Vandaag vlieg je van Amsterdam naar Las Vegas. Je reisleiders zullen je op de luchthaven verwelkomen en je naar je eerste hotel brengen. Vannacht slaap je in Las Vegas.

Dag 2 : Las Vegas - Cedar City [370 km]

Na het ophalen van de motoren bij het verhuurstation in Las Vegas rijden we de North Shore Drive langs Lake Mead naar de Valley of Fire State Park. We gaan verder door het kleine stadje Overton (met zijn Lost City Museum) waar we lunchen en vervolgens door Virgin River Canyon naar ons hotel in Cedar City, Utah, rijden.

Dag 3 : Cedar City - Heber City [450 km]

Vandaag is een dag van genieten van vele kilometers op de binnenwegen. We rijden Highway 89 door Fishlake National Forest, een van de schilderachtige snelwegen van Utah. Met een koffiestop bij de iconische Big Rock Candy Mountain. Na de lunch reizen we door Utah's Provo Canyon naar ons hotel in Heber City.

Dag 4 : Heber City - Alpine [442 km]

Tijd om de bergen van Utah te verlaten en de uitgestrekte open vlaktes van westelijk Wyoming te betreden. Daarna een korte rit door Idaho en de Pioneer Historic Byway. Uiteindelijk gaan we weer naar het oosten, het Caribou National Forest in, waar ons hotel in Alpine ligt.

Dag 5 : Alpine - West Yellowstone [257 km]

We kunnen het vandaag wat rustiger aan doen terwijl we door Jackson Hole en langs de Grand Teton's rijden voordat we Yellowstone National Park binnengaan, waar we zullen picknicken aan het pittoreske Jackson Lake. Dit is onze eerste kans om de beroemde Yellowstone bisons te zien en een paar fotostops te maken. We eindigen onze dag in het oude stadje West Yellowstone.

Dag 6 : West Yellowstone - Red Lodge [330 km]

Vandaag is een spannende en zeer mooie rit door Yellowstone National Park. Maar het heeft een prijs! We vertrekken vroeg uit ons hotel om de schoonheid van een van de geisers bij zonsopgang te ervaren. Dan is het op naar Old Faithfull en een hapje eten. We brengen de rest van de ochtend door met rijden door het park met veel geweldige fotomomenten. We lunchen in het oude berg en zilvermijn stadje Cooke City voordat een geweldige rit over Beartooth Pass (tophoogte van 3337 meter) onze dag eindigt in Red Lodge.

Dag 7 : Red Lodge - Gillette [506 km]

We verlaten het hotel en rijden een stukje naar het ontbijt een paar kilometer verderop in historisch Cody, Wyoming (genoemd naar Buffalo Bill Cody, een van de stichters). Daarna rijden we over de schilderachtige Highway 14 en door Bighorn National Forest op weg naar ons hotel in Gillette.

Dag 8 : Gillette - Keystone [348 km]

Na een korte ochtendrit komen we aan bij Devils Tower National Monument, een verbazingwekkend 400 meter hoog geologisch fenomeen dat in veel films prominent aanwezig is. Daarna gaat het naar Sturgis voor een bezoek aan de wereldberoemde Full Throttle Saloon. We eindigen de dag met een mooie rit door de Black Hills naar onze bestemming in Keystone.

Dag 9 : Keystone

Een vrije dag in Keystone met veel mogelijkheden. Zo kunnen we onder andere: een bezoek brengen aan Mount Rushmore, rijden over de Needles Highway, een ander deel van de Black Hills rijden, lokale wijnmakerijen bezoeken, of gewoon relaxen en genieten van het kleine stadje Keystone.

Dag 10 : Keystone - Torrington [378 km]

Voordat we de Black Hills verlaten, maken we een stop bij het Crazy Horse Monument, vernoemd naar de Lakota Indian (Sioux) oorlogsleider Crazy Horse (Tȟašúŋke Witkó), bekend van de Battle of the Little Bighorn (Custer's Last Stand). Daarna dalen we af, terug naar de westelijke vlaktes en de sporen van wagenwielen uitgesleten in de zandsteen van de Oregon Trail. We eindigen onze dag even ten oosten daarvan in Torrington.

Dag 11 : Torrington - Grand Lake [346 km]

We beginnen deze ochtend wat later met rijden, als we onze reis vervolgen door de westelijke prairies, voordat we de Rocky Mountains weer bereiken met een prachtige rit door The Big Thompson Canyon naar Estes Park. Daar genieten we van een ontspannen lunch voordat we het Rocky Mountain National Park binnengaan. Rijden door dit park is spectaculair met tal van mooie uitzichten en dieren in het wild. Als we het park verlaten zijn we bijna bij ons volgende hotel in Grand Lake.

Dag 12 : Grand Lake - Redstone [483 km]

Een geweldige dag voor een rit door de Rockies met halverwege de ochtend een stop op 3.444 meter op Berthoud Pass voordat we afdalen naar Idaho Springs. Van daaruit rijden we over de "roller coaster" snelweg door de Rocky Mountain-canyons en het Arapaho National Forest naar onze volgende bergpas: de Independence Pass met een hoogte van 3.687 meter. We gaan verder door verschillende kleine bergdorpjes naar een nog kleinere genaamd Redstone waar we zullen eten in een geweldig "diner" en slapen in de Historic Redstone Inn.

Dag 13 : Redstone - Montrose [257 km]

We vervolgen onze weg naar het zuiden door de Rockies met een lunch hoog boven de Gunnison River Valley. Dan, als we afdalen naar de "high desert" gaan we over we een grote, steile bergweg naar de Black Canyon van de Gunnison-rivier. Nadat we weer de berg op zijn gegaan, eindigen we onze dag in Montrose.

Dag 14 : Montrose - Blanding [515 km]

Vandaag gaat het vooral over de schoonheid van de "Million Dollar Highway" (Silverton naar Durango) en het plezier van het rijden over een magnifieke bergweg met een hoogte van 3.370 meter. We zullen een stop maken in Silverton om dit kleine, pittoreske bergstadje te bekijken voordat we naar Durango gaan voor een lunch. We vervolgen daarna onze weg naar Blanding, de perfecte plek voor een barbecue.

Dag 15 : Blanding - Bryce Canyon [451 km]

Spectaculair is het woord dat deze dag het best omschrijft. We rijden door Capitol Reef National Park en zien de oude, door de indianen gemaakte rotstekeningen uitgehouwen in de rotswanden. Daarna verder naar Dixy National Forest waar we "Hell's Backbone" rijden - niet voor angsthazen. Ons hotel voor de nacht is onze volgende stop, maar de dag is nog niet ten einde! Het is tijd om Bryce Canyon te bezoeken, waar je de ruim 27 kilometer naar het einde kunt rijden en al zijn schoonheid in je op kunt nemen - werkelijk adembenemend.

Dag 16 : Bryce Canyon - Las Vegas [410 km]

We beginnen deze laatste rijdag ontspannen met een mooie rit door Zion National Park. Daarna gaan we zuidwaarts de woestijnen rond Las Vegas in. Het is tijd om afscheid te nemen van onze "Hogs" met een geweldige tour onder onze riem.

Dag 17 - Las Vegas

Nu is het tijd om echt te genieten van Las Vegas. Bezoek de geweldige hotels en casino's, elk met hun eigen speciale thema. Of maak een ritje in de achtbaan bij het New York - New York Hotel. Of winkel in de winkelcentra van Caesars Palace en The Venetian. Of beklim vandaag de Eiffeltoren?

's Avonds kun je een gratis show meepikken bij Treasure Island, de Mirage of de Bellagio. What happens Vegas, stays in Vegas - het is echt de hoofdstad van de entertainment!

Dag 18 – Las Vegas - Amsterdam

Het zit er helaas weer op, transport naar het vliegveld en we vertrekken richting Amsterdam.

Dag 19 : Aankomst AmsterdamInbegrepen zijn:

 • Vliegreis Amsterdam - Las Vegas, Las Vegas - Amsterdam *
 • Alle transfers
 • Alle overnachtingen in hotels/motels op basis van indeling op een tweepersoonskamer
 • Tol- en parkeergelden
 • Entree (nationale) parken
 • Motorhuur naar keuze *
 • Verzekering voor schade aan de motor
 • WA verzekering voor aansprakelijkheid jegens derden
 • Beide verzekeringen zonder eigen risico
 • Brandstof tijdens gemeenschappelijke ritten
 • Professionele reisleiding door ervaren tourleiders
 • Frisdrankenservice: gratis water en softdrinks uit onze koelbox
 • BBQ service: we hebben een uitgebreide uitrusting om een BBQ te organiseren
 • Gebruik van de reservemotor
 • Volgwagen met bagagefaciliteiten
 • Vanaf 2021
  • Een BBQ
  • Een pizza avond
* Indien gewenst is vliegen vanaf een andere luchthaven dan Amsterdam Schiphol mogelijk.
* Indien de gewenste motor niet beschikbaar is krijg je een gelijkwaardige motor of een upgrade.
 

Niet inbegrepen zijn:

 • Luchthavenbelasting en andere toeslagen betreffende de vliegreis
 • Maaltijden
 • Reis- en annuleringsverzekering

Prijs- en routewijziging voorbehouden.Klasse A

Harley-Davidson Low Rider

Harley-Davidson Low Rider

Zadelhoogte: 67.3 cm
Gewicht: 295 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 19 liter
Indian Scout

Indian Scout

Zadelhoogte: 64,9 cm
Gewicht: 246 kg
Cilinderinhoud: 1133 cc
Tankinhoud: 12,5 liter

Klasse B

Harley-Davidson Heritage Softail

Harley-Davidson Heritage Softail

Zadelhoogte: 68,1 cm
Gewicht: 316 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 19 liter
Harley-Davidson Road King

Harley-Davidson Road King

Zadelhoogte: 70,6 cm
Gewicht: 362 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Harley-Davidson Street Glide

Harley-Davidson Street Glide

Zadelhoogte: 66,3 cm
Gewicht: 361 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Harley-Davidson Road Glide

Harley-Davidson Road Glide

Zadelhoogte: 69,6 cm
Gewicht: 372 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Indian Roadmaster

Indian Roadmaster

Zadelhoogte: 67,3 cm
Gewichtt: 399 kg
Cilinderinhoud: 1890 cc
Tankinhoud: 20,8 liter
Indian Pursuit

Indian Pursuit

Zadelhoogte: 67,2 cm
Gewicht: 413 kg
Cilinderinhoud: 1768 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Indian Challenger

Indian Challenger

Zadelhoogte: 67,3 cm
Gewicht: 361 kg
Cilinderinhoud: 1768 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Indian Chieftain

Indian Chieftain

Zadelhoogte: 65 cm
Gewicht: 359 kg
Cilinderinhoud: 1811 cc
Tankinhoud: 20,8 liter
Indian Springfield

Indian Springfield

Zadelhoogte: 66 cm
Gewicht: 376 kg
Cilinderinhoud: 1250 cc
Tankinhoud: 20,8 liter

Klasse C

BMW R1200 RT

BMW R1200 RT

Zadelhoogte: 73,5 cm
Gewicht: 399 kg
Cilinderinhoud: 1753 cc
Tankinhoud: 18,9 liter
BMW R1250 GS

BMW R1250 GS

Zadelhoogte: 85 cm
Gewicht: 249 kg
Cilinderinhoud: 1254 cc
Tankinhoud: 19,7 liter
Harley-Davidson Ultra Glide Limited

Harley-Davidson Ultra Glide Limited

Zadelhoogte: 73,9 cm
Gewicht: 399 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Harley-Davidson Road Glide Ultra

Harley-Davidson Road Glide Ultra

Zadelhoogte: 73,5 cm
Gewicht: 399 kg
Cilinderinhoud: 1753 cc
Tankinhoud: 18,9 liter
Harley-Davidson Street Glide Touring

Harley-Davidson Street Glide Touring

Zadelhoogte: 73,9 cm
Gewicht: 399 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Harley-Davidson Road Glide Touring

Harley-Davidson Road Glide Touring

Zadelhoogte: 73,5 cm
Gewicht: 399 kg
Cilinderinhoud: 1753 cc
Tankinhoud: 18,9 liter
Harley-Davidson Pan America

Harley-Davidson Pan America

Zadelhoogte: 83,5 cm
Gewicht: 242 kg
Cilinderinhoud: 1215 cc
Tankinhoud: 21,2 liter
Honda Goldwing

Honda Goldwing

Zadelhoogte: 74,4 cm
Gewicht: 357 kg
Cilinderinhoud: 1833 cc
Tankinhoud: 21 liter

Klasse D

Harley-Davidson Tri Glide Ultra

Harley-Davidson Tri Glide Ultra

Zadelhoogte: 68,8 cm
Gewicht: 546 kg
Cilinderinhoud: 1868 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Harley-Davidson Ultra Glide CVO

Harley-Davidson Ultra Glide CVO

Zadelhoogte: 67,8 cm
Gewicht: 411 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Harley-Davidson Street Glide CVO

Harley-Davidson Street Glide CVO

Zadelhoogte: 66,3 cm
Gewicht: 377 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 22,7 liter
Harley-Davidson Road Glide CVO

Harley-Davidson Road Glide CVO

Zadelhoogte: 65,8 cm
Gewicht: 390 kg
Cilinderinhoud: 1746 cc
Tankinhoud: 22,7 liter

Kies een motor

Klik op het motor type om prijzen te zien.
Alle prijzen zijn in Euro.


Klasse A

Klasse B

Klasse C

Klasse D

Vertrek Retour Prijs Passagier 1 pers.kamer toeslag  
18-06-2024 06-07-2024 € 8.280 € 4.450 € 2.400
12-08-2024 30-08-2024 € 8.280 € 4.450 € 2.400
Vertrek Retour Prijs Passagier 1 pers.kamer toeslag  
18-06-2024 06-07-2024 € 8.280 € 4.450 € 2.400
12-08-2024 30-08-2024 € 8.280 € 4.450 € 2.400
Vertrek Retour Prijs Passagier 1 pers.kamer toeslag  
18-06-2024 06-07-2024 € 8.280 € 4.450 € 2.400
12-08-2024 30-08-2024 € 8.280 € 4.450 € 2.400
Vertrek Retour Prijs Passagier 1 pers.kamer toeslag  
18-06-2024 06-07-2024 € 0 € 4.450 € 2.400
12-08-2024 30-08-2024 € 0 € 4.450 € 2.400

Als de getoonde prijs 0 is, betekent dit dat de prijs nog niet bekend is wegens de beperkte beschikbaarheid van de motor die u gekozen hebt. Neem a.u.b. contact op met Crossroads Motortours over de beschikbaarheid en voor een offerte.

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt over onze motortours.

Bel Ronald:
+31 (0)6 - 53 14 91 99

Uiteraard kunnen wij ook contact met jou opnemen.
* = Verplicht veld


contact

Contact informatie